KIRŞEHİR / MERKEZ - Prof.Dr.Erol Güngör Ortaokulu

Nis

8-E sınıfı Seyhan Melik Şahin 8. Sınıflar arasında yapilan Türk Halk müziği solo ses yarışmasında Kırşehir il 3. Sü olmustur.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ EZGİSU GÜNEŞ 23 NİSAN UUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ İNCİ YÜKSEL'İN BÜYÜK BAŞARISI

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN JİMNASTİKTE BÜYÜK BAŞARI GELMEYE DEVAM EDİYOR

OKULUMUZDA 7. SINIFLAR ARASINDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Son Değerlendirme Anketi çalışmaları tamamlanmış ve proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin sontest anketi uygulamaları gerçekleştirilmiş ve proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Organik Kuş Yemliği Yapıyoruz Etkinliği  Çalışmaları gerçekleştirilmiş ve proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Güvenli İnternet Günü ve eGüvenlik Boyama Pano Çalışmaları gerçekleştirilmiş ve proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Öğrenci Tanışma ve Takım Çalışmaları Webinarı 05/02/2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Ocak Ayı Değerlendirme Şubat Ayı Planlama Webinarımız  31/01/2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.Webinar ile ilgili görseller proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Kendi Oyun Hamurumuzu Yapıyoruz Etkinliği gerçekleştirilmiş ve proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Herkesin Matarası Var mı? etkinliği gerçekleştirilmiş ve proje portalımızdaki ilgili sayfalara yüklenmiştir.

Şbt

"Dünəndən Sonra Sabahdan Əvvəl- Dünden Sonra Yarından Önce" ESEP eTwinning Projemizin Uzman Buluşmaları Programı 27/01/2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.